Види та переваги гаманців для чоловіків

Чоловічий потрійний гаманець — це більш традиційний варіант для класичного чоловіка. Він виготовлений з красивої, високоякісної шкіри, яка від природи міцна і зношується з часом. Потрійний дизайн відкриває шість слотів для карт, чітке вікно для ідентифікатора, дві кишені для накладних та великий відсік для банкнот. Це означає, що ви можете легко зберігати все, починаючи від банківських карт та карт лояльності, до посвідчень особи, візитних карток та готівки. На підкладці також є блокування, тому ваші чіп картки залишаються захищеними

Чоловічий шкіряний тришаровий гаманець Timberland з віконцем

Насолоджуйтесь тим, як з часом зношується двоколірна м’яка італійська шкіра на цьому гаманці. Як і багато чоловіків, з віком воно буде тільки покращуватися. Це класичний потрійний стиль, який ідеально підходить для більш традиційних чоловіків, які цінують приємні речі. Покладіть все, що вам потрібно, у шість слотів для карт, дві кишені для накладних, вікно для посвідчення особи та дві кишені для грошей. Навіть при такій великій місткості для зберігання, це все ще компактний розмір, який не буде надмірно збільшувати ваші кишені.

Гаманець з вуглецевого волокна та затиск для грошей

Підніміть гаманець на більш високотехнологічний рівень завдяки придбавши його на сайті https://showroom-kiev.com.ua/ua/dlya-nego/muzhskie-koshelki/. Цьому дизайну з вуглецевого волокна. У ньому зберігається до 15 карток, а також вісім купюр у скріпці з нержавіючої сталі. Еластична вкладка з ремінця зберігає речі в безпеці, але дозволяє розширювати їх, коли ви додаєте більше карт. Все також захищено внутрішнім захистом від радіочастотної ідентифікації з алюмінієвого сплаву, а зовні — винятковим міцним вуглецевим волокном. Він простий, стильний, доступний і функціональний. Він також стане чудовим подарунком для друзів, родини та ділових партнерів.

Гаманець на блискавці з логотипом

Цей гладкий гаманець із зігнутим краєм блискучий вибір для чоловіків, які знають тенденції. Контрастне золоте обладнання має вигляд у поєднанні з м’якою чорною шкірою та сміливим білим брендом. Відкривається, щоб відкрити внутрішню кишеню та багато місця для карт, монет та купюр. Крім того, компактний розмір добре поміщається в кишенях, а також у рюкзаках, рюкзаках або портфелях.

Гаманець — портфель

Насолоджуйтесь вишуканим та полірованим виглядом із цим гідним шкіряним гаманцем. Це такий класичний стиль, який ідеально виглядає, засунувши його в кишеню куртки під костюм після продуктивного ділового обіду. Навіть з таким струнким силуетом у ньому є місце для готівки, квитанцій, восьми карт та вашого посвідчення особи. Крім того, клапан ідентифікатора також знімається, якщо вам потрібно зменшити розмір, зберігаючи при цьому лише найнеобхідніше. Нарешті, ви можете вибрати один із трьох кольорів — чорний, коричневий та коньячний — щоб найкраще відповідати вашому естетичному вигляду.