Чи будувати модульний будинок

Купівля будинку завжди вважалася відповідальним заходом, адже потрібно вибрати і ділянку, і дизайн будинку, і мати на увазі витрати на його ремонт у разі, якщо ви купуєте житло, в якому вже хтось жив. Але що, якщо можна заощадити та отримати міцний і довговічний будинок за меншу суму? 

Швидке будівництво набирає темпи, і сьогодні у всіх великих містах можна побачити модульні кав’ярні, офіси, торгові павільйони, які збираються за лічені місяці. Напевно, ви замислювалися, чи можна побудувати будинок для постійного проживання в ньому так само швидко, і відповідь на це буде: звичайно, можна. Ви можете замовити каркасний, збірний або модульний будинок https://blockmodul.com.ua/ua/modulnye-doma/, в залежності від ваших уподобань та бюджету. 

Особливість збірних будинків у тому, що всі комплектуючі виготовляються на заводі. Щойно дерев’яні або металеві комплектуючі будуть виготовлені, а фундамент для збірного будинку затвердіє остаточно, робітники можуть приступати до монтажу будинку. Збірні будинки можуть мати стандартний і індивідуальний дизайн. 

Модульні будинки, з іншого боку, виробляють шляхом збирання фабрично виготовлених модулів, які потім доставляються на будівельну ділянку. Ці модулі мають розміри, що дозволяють перевозити їх на вантажівках, і складаються з кімнат або блоків кімнат. Як правило, модульні будинки мають простіший дизайн, що може знизити його фінальну вартість у порівнянні зі збірним будинком. 

Незалежно від того, який тип швидкомонтованого будинку ви виберете, все одно від етапу здачі технічного завдання, в якому будуть враховані всі ваші побажання за розмірами та обробкою кімнат і всієї будівлі, і до етапу вашого заселення у власний будинок пройде лише кілька тижнів, що вигідно відрізняє швидке будівництво від традиційного. Робітники, які відповідають за встановлення модульного будинку, розмістять модульний будинок на підготовленій ділянці і проведуть додаткові роботи з пароізоляції, гідроізоляції та утеплення, щоб ваш будинок зберігав температурний режим усередині. Також встановлять системи опалення та кондиціювання повітря, щоб вам було комфортно знаходитися у будинку і в літню спеку, і в зимові морози. Після підключення води та світла, завершення оздоблювальних робіт всередині та зовні будинку залишиться тільки прийняти роботу та переступити поріг вашого нового дому.