Будівництво брусових будинків

Житло з бетону та скла розчарувало багатьох своїми якісними характеристиками, і народ знову потягнувся до традиційного житла, перевіреного віками! Сьогодні знову популярні довговічні та екологічно чисті будинки з натурального дерева.

Клеєний брус, як будівельний матеріал, з’явився на вітчизняному ринку відносно недавно, проте вже став надзвичайно популярним. Брус має відмінні механічні характеристики, він абсолютно нешкідливий для довкілля і здоров’я людини і по вогнестійкості відповідає 2 групі. До того ж, за різними опитуваннями, брусові будинки багатьма дизайнерами та рядовими споживачами були визнані найпривабливішими на вигляд.

Переваги будинків із бруса:

Брусові будинки екологічно чисті. У природі немає будівельного матеріалу, сприятливішого для здоров’я людини, ніж дерево! Ця сентенція перевірена століттями – від перших хатин та куренів до сучасних споруд 21 століття.

У будинку з клеєного бруса будь-якого сезону зберігається комфортна температура і нормальна вологість.

Брусові будинки довговічні. Застосування сучасних технологій дозволяє надійно та безпечно для людини захищати дерево від грибків, гризунів та комах. Брус не піддається гниття. Термін служби таких будинків із бруса від 100 до 150 років!

Оздоблювальні роботи в будинку з бруса можна розпочинати відразу після закінчення збирання. Будова з бруса не розтріскується. Не змінює свою геометричну форму, не дає усадки.