Поліпропілен листовий

Нафтохімічна промисловість подарувала людству безліч різновидів пластиків, але список найбільш твердих і термостійких очолює поліпропілен. Він менш щільний, ніж поліетилен, але може похвалитися стійкістю до стирання, відсутністю утворення корозії, високими діелектричним показниками, морозо — і водостійкістю, стійкістю до агресивних середовищ, легкістю механічної обробки, але при цьому надзвичайно високою міцністю. Наприклад, як листовий матеріал він може дати фору навіть сталевим аналогам!

Поліпропілен листовий-матеріал, вкрай затребуваний у виробництві облицювальних матеріалів і всіляких ємностей, ванн і басейнів, ортопедичних виробів і елементів систем вентиляції, очисних споруд і лабораторного обладнання, харчових контейнерів і звичайного посуду. Настільки різноманітні сфери застосування тільки підтверджують універсальність використання даного полімеру, так само як і його екологічну чистоту, безпеку, високу стійкість до лугів та інших агресивних речовин.

Різновидом цього листового пластику виступає поліпропілен спінений-матеріал, що має пористу структуру, яка виходить в результаті додавання в розплавлену суміш полімеру спеціальних добавок. Завдяки особливій технології екструзії такого полімеру готовий лист отримує пористий середній шар, що в цілому наділяє поліпропілен меншою щільністю і вагою, а значить, знижує витрату матеріалу і вартість його виготовлення.
Вигідно купити поліпропілен в листах вдасться тільки безпосередньо у виробника, тобто минаючи будь-яких посередників. У Львові виготовленням такого матеріалу займається компанія ПромПластик, а асортимент її продукції включає листи товщиною від 3 до 30 мм. Для довідки: стандартні розміри листового полімеру, що йде на потреби різних виробництв, складають 1500х3000 мм, а колір матеріалу можна підібрати з наявною гами або попередньо замовити потрібний варіант забарвлення пластика.
Бажаючим купити поліпропілен у Львові компанія ПромПластик запропонує оптимальні умови співпраці: матеріал справжньої європейської якості, завжди великий асортимент продукції в наявності, оперативну доставку полімерів по всій Україні, Консультації при виборі і конкурентні ціни від виробника-все це не тільки дозволить зробити вигідну покупку, але і подарує досвід роботи з надійним діловим партнером, готовим стати постійним постачальником високоякісної сировини.