Квартири у Львові за доступною ціною

Настав час придбати квартиру, але Ви стикнулися з тим, що на ринку великий вибір новобудов і серед них важко зробити вибір. Про забудовників чули, як хороші історії так і не дуже. І щей потрібно вибрати таку новобудову щоб була навколо інфраструктура, власна територія, достатньо паркомісць, адже з цим у багатьох забудовників є проблема. Для вашого вибору пропонуємо розглянути забудовників Z100, які сконцентрували будівництво новобудов неподалік Львова в місті Винники. Забудовник на ринку 8 років за цей період збудовано 34 новобудови, а також котеджі і приватні будинки, це 600 щасливих сімей і понад 29,000 метрів квадратних. А стиль новобудов вас точно здивує і ви зупинетесь на цьому варіанті. Місто Винники є чудовим варіантом для життя, адже за останні роки місто стрімко розвивається. Побудовані нові дороги, поремонтовані старі, відкрились дитячі садки, школи, ресторани. А насиченість забудови залишається в рази меншою ніж у Львові.

Стиль новобудов від Z100 є особливим, адже у Львові Ви не знайдете таких варіантів. Стиль “Таунхаус” — це малоповерхова забудова котеджного типу, варіант який вважається проміжним між багатоквартирним будинком та котеджем. В такому стилі помешкання проживають декілька сімей де наповерсі лише з один сусід, а для квартир на першому поверсі доступні індивідуальні тераси. Тому купити квартиру у Львові від забудовника Z100 Ви суттєво заощадите, адже цей стиль новобудов коштуватиме дешевше за квартиру в центрі чи котедж за містом. А значним плюсом вважається те що ми будуємо неподалік Львова в місті Винники поблизу рекреаційних зон тобто акцентується на природності району.

Придбавши квартиру в новобудові від забудовника Z100 Ви отримаєте значно більше ніж квартира. Адже з квартирою Ви отримаєте комфорт у виді закритої території з відеонаглядом до якого матимете доступ, закрита парковка, яка розрахована на кожного мешканця новобудови, на території дитячий майданчик, зони для відпочинку, а поруч з новобудовою ліс, парк і озеро. Новобудова побудована з екологічних матеріалів, хороша шумо-, тепло-, віброізоляція. Кладка стін виконана з червоної керамічної цегли, яка є найкращим матервалом для будівництва, утеплений фасад та проведені комунікації. Також у Вас є можливість замовити ремонт квартири “під ключ”, від забудовника — це швидше, дешевше і якісніше ніж в інших компаній. Тому квартири від Z100 — це комфорт та якість за доступною ціною https://www.z100.com.ua/novobudovy/.